Bryllupsinvitationerne er et oplagt gør-det-selv projekt. I modsætning til f.eks. bryllupskagen, der skal laves i sidste øjeblik, kan du i ro og mag lave flotte og unikke invitationer flere måneder inden brylluppet. Mange søger inspiration på nettet – kig for eksempel på Instagram eller Pinterest, der har mange rigtig fine gør-det-selv guides om bryllupsinvitationer.

Fordelen ved at lave bryllupsinvitationer selv er, at bryllupsgæsterne får noget unikt og personligt samtidig med, at der kan være penge at spare. Uanset om I vælger DIY eller købeinvitationer. så lav eller bestil altid omkring 5-10 ekstra invitationer i tilfælde af, at I vil invitere nogen med senere hen eller der bliver skrevet forkert.
Bryllupsinvitation

 

Lav invitationer med dine egne billeder

Hos onlinefotoservice.dk kan du lave unikke bryllupsinvitationer med dine egne billeder. Der er utallige formater og designskabeloner, således at dine invitationer bliver ligesom du gerne vil have dem. Du kan vælge et helt klassisk design med fremhævet guldskrift, eller et retro look. Der er 10 forskellige formater at vælge imellem. Vælg for eksempel postkortformat, så der er skrift på bagsiden af invitationen, eller to-sidet invitation, så du kan tilføje billede og design på forsiden og bagsiden, og tilføje tekst på indersiderne af invitationen. 

Papirtyper til invitationer

Der er stor forskel på hvilken slags papir man synes er flottest. Hos onlinefotoservice kan man vælge mellem tre forskellige papirtyper:

Højkvalitets digital printpapir med en mat finish

Højkvalitets digital printpapir med en mat finish

Højkvalitets standardpapir, der er raffineret på de ydre sider med en højglansfinish

Højkvalitets standardpapir, der er raffineret på de ydre sider med en højglansfinish

Luksuspapir med let struktur, både indvendigt og udvendigt

Luksuspapir med let struktur, både indvendigt og udvendigt


Save the date kort

Kender du det? Du vil gerne informere om hvilken dato den store fest er, men du har også læst at et halvt eller helt år i forvejen er for lang tid. Det anbefales at man sender invitationer ud ca. 3 måneder før. Hvad gør man så? Det er blevet populært at sende save-the-date kort ud inden den rigtige invitation kommer med posten. På den måde kan du informere dine gæster om en kommende fest og datoen herfor, så de kan reserver datoen i deres kalender. Så kan man sende en opfølgende invitation ud med flere detaljer om bryllupsfesten.

Save the date kort
Save the date kort
Save the date kort

Lav anderledes bryllupsinvitationer

Man kan lave bryllupsinvitationer på mange forskellige måder. En af de mere utraditionelle måder er, at printe forskellige billeder af jer i kvadratiske print. Så kan i skrive jeres invitation i hånden på bagsiden af billedet. Med kvadratiske print kan du printe dine bedste snapshots i et smart retro-look på en praktisk flade på ca. 12,7 x 12,7 centimeter. Vi stiller dig enkle og finurlige rammer til rådighed i forskellige størrelser og farver og mange spændende filtre. Du kan også nemt indsætte personlige tekster i dine kvadratiske print

Din invitation bliver et rigtigt unikum, som rammer tidsånden. Og som ikke mindst rammer smagen hos den, som får dine kvadratiske print som invitation.

Anderledes bryllupsinvitationer