Broen som binder venskaber er aldrig set smukkere

 

Thomas Eriksen har deltaget i fotokonkurrencen ’Our World is Beautiful’ med sit smukke billede som kan ses her i artiklen. Thomas har valgt at give billedet titlen: ”Den nye Lillebæltsbro”.

Den nye Lillebæltsbro

”Jeg har fotograferet Den nye Lillebæltsbro rigtig mange gange. Denne gang faldt lyset perfekt” fortæller Thomas.  Thomas fotograferer som regel broen ved solnedgang, og specielt i den såkaldte blå time, som er lige efter solnedgang. Dette kan give nogle fantastiske billeder, hvis skyerne på himlen også står perfekt.

Thomas fotæller at ”Billedet er en slags symbolik, da det dels ”binder” to landsdele sammen, dels ”binder” et venskab sammen med nogle venner, som bor i Middelfart og dels ”binder” mig som jyde sammen med min far, som er født i Middelfart.”

 

Teknik

Thomas har taget billedet i det der hedder HDR, som er en særlig teknik, der giver detaljer i både højlys og i skygge på billedet. Og så har jeg kørt med lang lukkertid. Der er tilføjet en anelse farvemætning og skarphed.

 

Ivrig hobbyfotograf

Thomas er en ivrig hobbyfotograf og har fotograferet siden 2002, hvor han fik interessen på en Europatur i dette år. Siden da har Thomas altid mit kamera med sig, når han er på diverse ferie eller på weekendture.