Interviews

Fra panikangst til pressefotos

Christina har kæmpet med selvværd, angst og socialfobi siden skoletiden, men i 2012 tog hun springet og blev selvstændig fotograf. Nu bruger hun sine egne erfaringer i sit arbejde, og tager lige nu billeder i kategorien ‘gudinder og prinsesser’. Læs hele interviewet med Christina Simonia Straarup her.

Pia og Picasso

Picasso var maler, og Pia er dedikeret amatørfotograf. De deler samme opfattelse. Billeder – om det så er malerier eller fotos – skal ses og diskuteres, det er det, de er til for. Klik her for at læse interviewet med Pia Hernø, og hør hvordan hendes liv har været centreret omkring det visuelle.

Interview med Henrik Nielsen

…”Det er for mig utrolig spændende med de opgaver, hvor jeg kommer meget tæt på et andet menneske og deres historie. Deres helt særlige historie, som jeg forsøger at gengive i billeder.”

Interview med Mogens Greve

…” at skyde løs uden at skulle tænke på køb af film og dengang dyre fremkaldelser var én ting, men at kunne se resultatet et splitsekund efter knipset, gav pludselig en masse muligheder for at prøve nye muligheder af”