Tips & guides

Takkekort – Hvad skal du skrive i dit takkekort?

Vi kender alle den dejlige og varme følelse som kommer over os når vi bliver forkælet af vores nærmeste. Det er en følelse af taknemmelighed, og den føles endnu bedre når du udtrykker det. Den bedste måde at udtrykke taknemmelighed er gennem et takkekort. Guiden her giver dig inspiration til hvad du kan skrive i dit takkekort foruden ”Tusinde tak”.

3 trin til at designe dit nye yndlingskrus

… og dit barn, din kæreste og venindes nye yndlingskrus. Før du ved af det, har du sikret smil og varme i hverdagen med et personligt fotokrus. Men hvilke billeder skal du vælge? Og er du og dine nærmeste mest til tryllekrus, café latte-krus eller noget helt tredje?...

Gør din fest mere unik og personlig

Hvis du holder den røde tråd fra start til slut så alle dine festkort passer til et gennemgående farvetema kan du gøre din fest endnu mere hel og unik. Gør festen ekstra personlig ved at bruge dine egne billeder i invitationen, på menu- og bordkort og takkekortet.

Billederne til din bryllups fotobog

Ved at samle alle billederne fra jeres bryllup; fra fotografen med spejlreflekskameraet og fra gæsternes smartphones, får I mange flere forskellige vinkler med i jeres bryllups fotobog. Så bliver den historie I gerne vil fortælle mere personlig og levende.

Her er dit liv, konfirmand

Hvad skal man give til konfirmanden, som har næsten alt – og får resten til konfirmationen? Vi har lavet en lille guide, til hvordan du kan lave en personlig fotobog som gave til konfirmanden med billeder og minder fra konfirmandens liv.

10 tips til at tage konfirmationsbilleder

Selv om det er koldt og blæsende lige nu, er der ikke længe til, at et nyt kuld af konfirmander springer ud. Vi har samlet 10 tips til dig, som skal fotografere til en konfirmation i foråret. Med disse tips i baghånden vil du være et skridt foran, når den store dag oprinder for den unge konfirmand.

Lav din egen årbog

Vi ved, at du er god til at tage billeder og indfange værdifulde øjeblikke, men hvor god er du til at bruge billederne til noget? Lad ikke dine billeder ligge og samle støv i en folder på computeren, grav dem frem og genoplev alle de gode stunder.

Vær kreativ med Cliparts i din fotobog

Vær kreativ med Cliparts i din fotobog Vores fotobogssoftware er pakket med sjove og farverige cliparts du kan bruge til at personliggøre din fotobog, og som passer til alle lejligheder, årstider og højtider. Her er vores top 3 tips til, hvordan du kan være kreativ...