Lær at lave en fotobog

Få inspiration til at tage bedre billeder

Gør din fest mere unik og personlig

Ved at holde den røde tråd fra start til slut med de festkort du ønsker at bruge, kan du gøre din fest endnu mere unik og hel. Du kan bruge dine egne billeder på invitationer, menukort, bordkort og takkekort, og dermed gøre din fest ekstra personlig.

Vidste du at du kan bruge et gennemgående tema til din kommende fest lige fra invitationen og menu- og bordkort til takkekort? Vidste du også at du kan bruge dine egne billeder på kortene til din fest? Ved at bruge den samme farve og stil hele vejen igennem gør du din fest helt unik og personlig. Du kan matche farven på dine festkort med farven på dugen, servietterne eller blomsterne og derved holde en rød tråd hele vejen igennem.

festkort_bryllup3

Bestil alle dine festkort samme sted

Når du vælger at bestille alle dine festkort hos det samme firma, får du alle kort i samme kvalitet og type, hvilket vil højne helheden. Onlinefotoservice.dk har et stort udvalg af designskabeloner og layouts til bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, jul og mange flere. Du kan se det store udvalg her.

Det er nemt at bruge et gennemgående tema til alle dine festkort, da du kan vælge kort med samme design og layout indenfor de forskellige fest kategorier. Dvs. at du kan lave dine helt egne personlige bordkort, menukort og takkekort i samme design eller layout som dine invitationer og billederne på dine festkort behøver ikke være det samme.

Du skaber selv din stil

Der er mange muligheder for at lave festkort med et udseende lige i den stil du ønsker. Det er en god idé at tænke over hvilken stil og tema du vil bruge til din fest, fx hvilke farver du gerne vil have til at være den gennemgående. Med den stil du vælger kan du give dine gæster et indtryk af hvilken type fest du ønsker; traditionel, afslappet, fest og farver osv. På den måde kan du blandt andet hjælpe dine gæster i forhold til den påklædning du foretrækker til din fest.

Du kan skrive din egen tekst og vælge lige den skrifttype du bedst kan lide i det assorteret udvalg hos Onlinefotoservice.dk. Ligeledes kan du selv style skriften med farve, størrelse og placering på kortet. Grafik og cliparts kan du også pynte dine festkort med. Sammen med dit eget billede bliver det bare ikke mere personligt.

 

festkort_forskellige2Video i kort

Hos Onlinefotoservice.dk kan du tilføje en ekstra dimension til dine festkort ved at indsætte en video. Det kan være en video med en velkomsthilsen i invitationen eller en tak for opmærksomheden hilsen i takkekortet. Modtageren kan afspille videoen på sin smartphone eller tablet ved hjælp af QR-koden der nemt kan sættes ind i dine festkort. Du kan læse mere om CEWE CARDS med video her.

Onlinefotoservice.dk har lavet nogle YouTube instruktionsvideoer, hvor de viser og fortæller hvordan man gør. Du kan se en instruktionsvideo med hvordan du sætter video og clipart i dine CEWE kort her.

100 % tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage

Når du bestiller dine festkort hos Onlinefotoservice.dk er der 100 % tilfredshedsgaranti ved køb af op til 3 pakker CEWE kort. Så hvis du ikke er helt tilfreds med dine CEWE CARDS kan de genproducere dine festkort gratis eller du kan få pengene tilbage. Så er du sikker på at få flotte kort i en god kvalitet. Læs mere om deres tilfredshedsgaranti her.

Nemt at bestille

Det er nemt at bestille dine festkort hos Onlinefotoservice.dk. Du kan vælge at lave dine kort direkte på deres hjemmeside eller du kan downloade den gratis bestillingssoftware. Læs mere om mulighederne med CEWE CARDS og se det store udvalg af designskabeloner og layouts her.

Rigtig god fornøjelse med din drømmefest!