Har du husket at sige tak? Tak til alle dem som viste støtte ved at dukke op i kirken, til dem som gjorde festen uforglemmelig og til dem som sendte blomster og gaver. Et takkekort er traditionen tro, en hilsen til alle som har givet jer opmærksomhed på den store dag. Der er mange måder at sige tak på. Du kan lave takkekortet på traditionel vis, et sjovt og personligt takkekort eller du kan i stedet lave en unik og personlig genstand – lad os kalde det en ”takkegave”.

Det traditionelle takkekort

Der er selvfølgelig den traditionelle metode, hvor du sætter et billede af jer som brudepar på forsiden. Derefter kan du enten vælge den nemme løsning med fortrykte kort, hvor du blot skrive navnene på modtagerne. Et eksempel på sådan en tekst kan være: ”Tak for opmærksomheden på vores store dag. Vi havde en fantastisk og uforglemmelig dag”.

Photobooth

Det sjove og personlige takkekort

Du kan gøre dit takkekort mere personligt ved at skrive hvert enkelt kort med en personlig hilsen. Hvis du vil gøre dit takkekort endnu mere personligt og sjovt, kan du bruge dine digitale billeder fra festen og printe dem, som en billedstrimmel. Her får du det let genkendelige look fra en Photo booth. På disse billede strimler kan du vælge enten, at skrive direkte på billede strimlen og bruge det som takkekort eller du kan vedlægge det, det traditionelle takkekort. Derved kan både du og dine gæster mindes en uforglemmelig aften.

Takkegave

Oftest kommer takkekortet til at hænge på køleskabet, sammen med de mange andre takkekort og huskesedler. Hvis du ikke vil have, at dit takkekort forsvinder i mængden, kan du lave en takkegave. På Onlinefotoservice kan du nemlig selv sætte dit billede på en køleskabsmagnet og derefter skrive den tekst du ønsker. Hver magnet kan laves individuelt så du kan gøre alle personlige. Det er en takkegave som er et personlig og uforglemmelig minde om en sjov fest, og den vil altid hænge kunne ses på køleskabet.

Hvilket billede skal på takkekortet fra brylluppet?

Det kan være et svært valg når billedet til takkekortet skal udvælges. Skal det være et billede af brudeparret? Et fællesbillede af brudeparret og alle gæsterne? Et sjovt minde fra dagen? Listen over muligheder er lang, og vi vil prøve at give et par råd med på vejen. Mange vælger, at billedet på takkekortet skal være af brudeparret. Det er såmænd altid en god ide! Men hvad med et fællesbillede eller et billede af et sjovt minde fra dagen? Gæsterne har sunget, holdt taler, lavet underholdning og givet gaver. Diise indslag har været med til at gøre dagen uforglemmelig. Så hvorfor ikke bruge et billede af både jer og gæsterne?

Du kan også få taget et kongebillede af dig og alle dine gæster. Du kan altid efterfølgende sende dem et af de mange billeder som der blev taget af jer.

Kunne du tænke dig at lave dit eget takkekort? Så klik ind på linket her, og se alle de mange designmuligheder: takkekort hos Cewe.dk