Sådan laver du nemt en photobooth til dit bryllup

Når du skal fejre din store dag er der mange ting der skal falde på plads. Mange forsøger at finde på sjove indslag til brylluppet, der gør dagen endnu mere uforglemmelig. En af de ting er en photobooth eller fotoautomat, som man kender det fra gamle dage, hvor man gik ind i en automat én eller flere og fik taget et billede med en selvudløser. Det kom der typisk mange sjove billeder ud af. Det kan lade sig gøre at leje en ægte photobooth til sit bryllup, men det er dyrt! I stedet kan man lave den selv. Det vil vi komme med et bud på her.

Guide til at lave din egen photobooth

Du kan enten vælge at leje din photobooth af et firma eller du kan vælge den billige løsning, nemlig at lave den selv.

Du skal bruge:

  • En baggrund (Det kan være en hvid væg eller en mønstret baggrund alt efter ønske. Du kan få inspiration til baggrunde hvis du søger på ”photobooth wall DIY” på Google)
  • Et spejlreflekskamera på stativ.
  • En fjernbetjening (Gerne trådløs så du blot kan trykke på den når billedet skal tages. Hvis du ikke kan skaffe en trådløs fjernbetjening kan du bruge selvudløser på kameraet)
  • Lyslamper/flash (Hvis du ikke har lys kan du leje lyslamper)
  • En bærbar computer (du kan hente et photo booth program som hedder dslrBOOTH til din computer. Du kan hente en gratis version)
  • En printer (Hvis billederne skal printes)
  • Sjove rekvisitter som gæsterne kan bruge til billederne (sjove hatte, briller, rammer mm.)

 

Print billederne som kom de fra en fotoautomat

Når festen er færdig, og billederne fra photoboothen skal kigges igennem, er det nærliggende at printe billederne, som hvis de var taget i en photobooth. Det findes der en løsning på. Onlinefotoservice har lavet et produkt, som hedder ‘billedstrimmel’. Det vil sige, at du kan printe dine billeder præcis, som var det en rigtig photobooth billeder. Photobooth fremkaldelserne kommer i sæt af 10 stk.

Du kan printe dine billeder fra din photobooth som billedstrimmel her: http://bit.ly/2o61BFu

 

Fotoautomat billede

Takkekort lavet som photobooth billeder

Det er en sjov gimmick f.eks. at sende til gæsterne sammen med takkekortene, fordi de små billedstrimler er nogle som folk hænger på opslagstavler eller køleskabet, og har som et sjovt minde i mange år frem i tiden.