Lær at lave en fotobog

Få inspiration til at tage bedre billeder

Billederne til din bryllups fotobog

Et bryllup er en af de største dage her i livet. En dag man husker længe efter. Men følelsen og minderne dæmpes med tiden, specielt når der kommer nye og andre store oplevelser. Med en bryllups fotobog med jeres egne og de andres billeder fra den store dag, kan følelsen og minderne blive vækket til live igen og igen.

Billederne til jeres bryllups fotobog

Der er mange muligheder for at få taget gode billeder til sit bryllup. Nogle vælger at bruge en professionel fotograf, andre vælger at have engangskameraer stående på hvert bord, og nogle beder onkel Leif om at tage billederne. Derudover er der ofte mange gæster der tager billeder med deres mobil eller eget medbragte kameraer. Så mulighederne kan virkelig være mange.

Det er en god idé at samle alle billederne fra jeres bryllup. På den måde får I flere forskellige vinkler med og det er forskelligt hvad der er fokus på. Det gør kun billederne og historien endnu mere levende og mindeværdig. Find inspiration til dit bryllupsalbum her.

bryllupsfotobog_cewe

Nemt at sende billeder

Du kan sagtens bede jeres gæster om lov til at bruge de billeder, de har taget til jeres bryllup. De vil med glæde dele dem med jer, og det er nemt at sende billeder frem og tilbage i dag. Der er mange muligheder til hvordan man kan modtage større mængder af billeder.

Det kan fx gøres via www.wetransfer.com, som er en fil-delings side, hvor man nemt kan sende op til 2 GB ad gangen. Det eneste du skal gøre er at oplyse din e-mail adresse til dem, der skal sende billederne. Så får du et link, hvor du kan downloade billederne. Dropbox er et godt alternativ, hvor du kan oprette mapper som gæsterne kan uploade billeder til. Ellers brug et USB-stik, som evt. kan sendes med posten hvis vedkommende bor længere væk. Det skal i hvert fald ikke være det, der holder jer tilbage.

Når Bryllups fotobogen skal bestilles

Når jeres bryllups fotobog skal laves, er det en god idé at overveje hvilke elementer I gerne vil have med og hvem der skal være billeder af. Skal der være mest fokus på brudeparret eller skal der være lige så mange billeder af gæsterne? Skal det kun være fra selve vielsen eller også fra festen? Når I har fundet ud af hvordan I gerne vil mindes jeres store dag, er det også nemmere at sortere i de billeder I gerne vil bruge. Lav evt. mapper til de forskellige emner:

  • Vielsen
  • Middagen
  • Taler
  • osv.

Hos Onlinefotoservice.dk kan du nemt lave din egen bryllups fotobog ved at benytte den gratis bestillings software. De har et stort udvalg af forskellige størrelser af fotobøger, hvortil du kan vælge den type papir og indbinding du synes er flottest og som passer til jeres behov.

bryllups_fotobog_03

Få andre til at designe din bryllups fotobog

Hvis du synes det er svært selv at sætte din bryllups fotobog op eller hvis du hellere vil bruge din tid på noget andet, så er der heldigvis hjælp at hente. Hos Onlinefotoservice.dk kan du få din CEWE FOTOBOG designet af at hold professionelle designere. Du siger blot hvilken design, bogtype og papir du ønsker, uploader dine billeder og så klarer de resten. Når du er helt tilfreds kan du bestille din CEWE FOTOBOG. Vil du vide mere om deres designservice, så læs om den her.

100 % tilfredshedsgaranti

Hos Onlinefotoservice.dk har de 100 % tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med din CEWE FOTOBOG, så kan du bestille en ny fotobog eller få dine penge tilbage. Det er ret simpelt, blot du kontakter deres kundeservice inden for tre uger efter modtagelsen af din CEWE FOTOBOG. Du kan læse mere om tilfredshedsgarantien hos Onlinefotoservice.dk her.

Rigtig god fornøjelse med din bryllups fotobog!