Vær kreativ med Cliparts i din fotobog

Vær kreativ med Cliparts i din fotobog

Vores fotobogssoftware er pakket med sjove og farverige cliparts du kan bruge til at personliggøre din fotobog, og som passer til alle lejligheder, årstider og højtider.

Her er vores top 3 tips til, hvordan du kan være kreativ med cliparts, og nogle eksempler på de sjove og fantastiske cliparts du kan tilføje din næste fotobog.

1.) Download alle tilgængelige Cliparts

Når du første gang åbner bestillingssoftwaren for at starte et nyt fotobogsprojekt, vil der kun være et begrænset antal cliparts tilgængelige at vælge mellem. Derfor er det en god idé at starte med at downloade alle mulighederne nu. Klik på ‘Mere’, der hvor du vælger dine cliparts, så får du et valg mellem flere kategorier og kan herefter vælge at downloade og installere de tilgængelige cliparts.

Med hundredvis af muligheder skulle der være noget for enhver smag.

2.) Tilpas dine Cliparts så de matcher din fotobog

Vidste du, at du kan ændre farve på alle cliparts? Bare dobbelt-klik på den grafik du vil ændre farven på og vælg en anden farve.

Hvis en clipart indeholder flere farver, kan du ændre de enkelte farver individuelt, så du kan tilpasse det perfekte clipart til designet i din personlige fotobog.

3.) Find din yndlings Cliparts hurtigt.

Hvis du har et clipart, som du bruger meget, kan du tilføje det til dine favoritter ved at klikke på det grønne tommelfinger ikon. Så er det altid let tilgængeligt til dit næste fotobogsprojekt.

Vores favoritter

Her ser du et par af de cliparts, som vi elsker at bruge i vores fotobøger:

Ferie-cliparts

 

rejse-clip-art-1

 

Bryllups-cliparts

 

bryllup-clip-art

 

Jule-cliparts

 

juleclip-art-1

 

 

Udforsk flere af vores Cliparts ved at downloade vores bestillingssoftware.